Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Restaurantkæden Flammen offentliggør nu deres indtræden på det svenske marked, hvilket markerer kædens første internationale ekspansion i flere år og en vigtig milepæl i kædens strategiske udvikling.
"Jeg er enormt stolt over at kunne afsløre, at vi for første gang i mange år træder ind på nyt territorium – Restaurant Flammen går nu ind på det svenske marked!" skriver CEO Piet Klein på LinkedIn.
Forberedelserne til ekspansionen har været undervejs i flere måneder, hvor Flammen har arbejdet intensivt med at analysere det svenske marked.
Restaurant Flammen planlægger at åbne deres første svenske restaurant i anden halvdel af 2025.
"Vi glæder os selvsagt enormt til at erobre nye hjerter og smagsløg i Sverige og byde vores svenske gæster velkommen," afslutter Piet Klein.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Pulje fra regeringen: 43 mio. kr. skal sætte skub i lokal turismeudvikling
16-09-2025
-
HORESTA ansætter Jeppe Møller-Herskind som ny direktør
16-09-2025
-
Rasmus Ankersen klar som oplægsholder på HORESTA Årsdag
16-09-2025
-
Amsterdam fordobler hotelmoms i kamp mod overturisme
16-09-2025
-
Fælles hovedkontor i Horsens skal styrke dansk hotelalliance
16-09-2025
-
Sølvmedaljer til dansk kok og tjener ved EuroSkills 2025
16-09-2025
-
Grand Hyatt løfter møde- og eventoplevelser med fokus på velvære og bæredygtighed
16-09-2025