Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Tjenereleverne Denice Gjerdrum og Amanda Bodholdt fra Hansenberg i Kolding sikrede sig sølv ved Nordiske Mesterskaber for kokke- og tjenerelever 2025, der blev afholdt på College360 i Silkeborg.
Samtidig opnåede kokkeeleverne Oliver Løve og Tobias Gorm Rasmussen fra ZBC i Slagelse en andenplads, kun overgået af et norsk hold. Elever fra hele Norden dystede i gastronomi og restaurantservice med stort fokus på bæredygtighed.
Førstedagen bød på opgaver som en varm forret med hvid asparges, vol-au-vent med blåmuslinger og en nyfortolkning af Chicken Danoise. På andendagen samarbejdede kokke- og tjenerelever om en fire-retters menu og osteanretning baseret på hemmelige råvarer.
Tjenereleverne matchede vin og drikkevarer til retterne, dækkede bæredygtige borde og deltog i vin- og cocktailpræsentationer.
Chef for uddannelse og konkurrencer i HORESTA, Pia Svane, fremhævede deltagernes høje niveau og store potentiale som en styrkelse af branchens fremtid.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Pulje fra regeringen: 43 mio. kr. skal sætte skub i lokal turismeudvikling
16-09-2025
-
HORESTA ansætter Jeppe Møller-Herskind som ny direktør
16-09-2025
-
Rasmus Ankersen klar som oplægsholder på HORESTA Årsdag
16-09-2025
-
Amsterdam fordobler hotelmoms i kamp mod overturisme
16-09-2025
-
Fælles hovedkontor i Horsens skal styrke dansk hotelalliance
16-09-2025
-
Sølvmedaljer til dansk kok og tjener ved EuroSkills 2025
16-09-2025
-
Grand Hyatt løfter møde- og eventoplevelser med fokus på velvære og bæredygtighed
16-09-2025