Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Jesper Koch har valgt at stoppe på Alsik Hotel & Spa efter seks år, hvor han har haft ansvaret for hotellets restaurantdrift, herunder den Michelin-nominerede Restaurant Syttende. Det skriver JydskeVestkysten.
Jesper Koch fremhæver i sin afskedigelse det faglige og personlige udbytte af årene på Alsik, og han udtrykker stolthed over de resultater, der er opnået. Direktør for Alsik Hotel & Spa, Martin Johanning, betegner Jesper Koch som en uvurderlig drivkraft, hvis passion og offentlige profil har haft stor betydning for hotellets synlighed og succes.
Hotellet modtog tidligere i år prisen som Danmarks bedste luksushotel for anden gang, og Restaurant Syttende fortsætter under ledelse af køkkenchef Peter Rødsgaard.
Læs hele historien på jv.dk
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Ny chef og renovering skal løfte Odder Parkhotel
27-06-2025
-
Stena Line og Strawberry færdige med stor hotelrenovering i Frederikshavn
27-06-2025
-
Core Hospitality ansætter ny CFO for at styrke nordisk vækst
27-06-2025
-
Brune turistskilte lokker tusindvis af gæster til museer og oplevelser
27-06-2025
-
København forbyder turistbusser at standse ved Gefionspringvandet
27-06-2025
-
London klar til selvkørende taxier fra 2026
27-06-2025