Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Restauratør Christer Bredgaard, der står bag Il Buco, har valgt at lukke restauranten efter længere tids økonomiske udfordringer.
På trods af innovative bæredygtige tiltag som økologisk mad, hjemmelavede produkter og fokus på madspild, kunne forretningen ikke længere løbe rundt.
Ifølge Christer Bredgaard vil erfaringerne fra Il Buco blive brugt til nye projekter, der fortsat udfordrer madsystemer og restaurantscenen. Christer Bredgaard driver fortsat en anden restaurant i København.
Læs hele historien på FødevareWatch
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
Styrk din ESG-rapportering med ESG Monitor
05-12-2025
PRESSEKLIP
-
Vejle får nyt hotel med 87 værelser
05-12-2025
-
Udeblivelser koster københavnsk restaurant 150.000 kr.
05-12-2025
-
Danske Hoteller fejrer 35 år med fokus på lokal forankring
05-12-2025
-
Ny aftale med Forsvaret sikrer fremtiden for Aarhus Airport
05-12-2025
-
Nordsjællandsk grillkæde åbner nyt spisested
05-12-2025
-
Politikere drømmer om festivalplads og kæmpearena i København
05-12-2025
-
Ny formand skal styrke madkulturen i Danmark
05-12-2025
-
Delte meninger om autocampere i turismeerhvervet
05-12-2025