Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Jan Restorff, restaurantchef på den michelinstjernede Søllerød Kro, er sovet ind efter længere tids sygdom.
Gennem 26 år var Jan Restorff kendt for sin særlige evne til at skabe nærvær og tilpasse servicen til hver enkelt gæst. Han blev født og opvokset i Tórshavn, hvor familien drev Hotel Hafnia, og barndommens opvartning blev fundamentet for et liv i gastronomiens tjeneste.
Jan Restorff kendte menukortet til fingerspidserne og satte vin og mad sammen med en sikkerhed, som gav ham ikonstatus.
Ifølge madanmelder Svend Rasmussen var Jan Restorff en institution, og hans tilgang til værtskab lever videre i de tjenere, han har uddannet. White Guide har opkaldt sin pris for bedste service efter ham: ’Årets Jan Restorff’.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Myndigheder åbner sag mod ulovligt Airbnb-netværk
14-08-2025
-
Clever åbner caféer i opgør med tankstationernes mad
14-08-2025
-
Stort projekt skal nytænke branchens uddannelser
14-08-2025
-
Flere danskere vil på aktiv ferie – især til fods
14-08-2025
-
Turisme i Blåvand splitter – men politisk opbakning består
14-08-2025
-
Gastromé vil forene gourmet og netværk
14-08-2025