Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Det globale fødevareprisindeks faldt i januar, og var særligt drevet af et fald i priserne på vegetabilske olier og sukker. Det skriver Fødevarewatch.
Ifølge den seneste opgørelse, faldt indekset mellem december og januar med 1,6 pct. til 124,9 point.
Sukkerprisindekset og indekset for vegetabilske olier er faldet med henholdsvis 6,8 pct. og 5,6 pct.
Prisindekset for kødprodukter faldt også - dog mere beskedent - med 1,4 pct. i januar, da lavere priser på får, svin og fjerkræ vægtede tungere end stigende priser på oksekød.
Indekset for mejeriprodukter var drevet af stigende ostepriser, der opvejede de faldende priser på smør og mælkepulver.
Læs hele historien på fodevarewatch.dk
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Myndigheder åbner sag mod ulovligt Airbnb-netværk
14-08-2025
-
Clever åbner caféer i opgør med tankstationernes mad
14-08-2025
-
Stort projekt skal nytænke branchens uddannelser
14-08-2025
-
Flere danskere vil på aktiv ferie – især til fods
14-08-2025
-
Turisme i Blåvand splitter – men politisk opbakning består
14-08-2025
-
Gastromé vil forene gourmet og netværk
14-08-2025