Den Finske Hotel- og Restaurantforening er vært for årets mesterskab, der løber af stablen den 26.-27. april på Perho Culinary, Tourism & Business College. Her vil de mest lovende kokke- og tjenerelever fra Finland, Norge, Danmark, Sverige og Island kæmpe om titlen. Det første mesterskab blev afholdt i 1981.
Fra Danmark deltager vinderne af Årets Kokkeelev 2024, Magnus Lund Hansen og Magnus Kokkendoff Ravnbo fra Kold College, og vinderne af Årets Tjenerelev 2024, Jacob Urth og Kasper Andersen fra College360.
”Det Nordiske Mesterskab for kokke- og tjenerelever er med til at fremme anerkendelsen og tiltrækningskraften af branchen. Derudover fungerer konkurrencen også som et bevis på det effektive nordiske samarbejde, der driver branchen fremad,” siger Timo Lappi, administrerende direktør for den Finske Hotel- og Restaurantforening MaRa.
De nordiske hotel- og restaurantforeninger organiserer konkurrencen, og landene skiftes til at være vært for konkurrencen, hvor der bliver fremvist evner inden for gastronomi og servicefærdigheder inden for branchen.
Konkurrencelederne er for tjenerne, Ann Mari Wang-Johannessen, fra Norge, mens det for kokkene er Dennis Rafn fra Danmark.
Det første mesterskab blev afholdt i 1981.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Hoteller spås nu gylden fremtid
15-05-2024
-
Frigørelse giver hoteller bedre mulighed for at sælge alle værelser
15-05-2024
-
Hotel bygger ny værelsesfløj for tocifret millionbeløb
15-05-2024
-
Gourmetkok forfiner kendte retter hos Ikea
15-05-2024
-
Torvehallerne i Vejle udvider med 87 hotelværelser
15-05-2024
-
Nye emballage-regler på vej
15-05-2024
-
Ny EU-afgørelse kan give os billigere ferier
15-05-2024
-
Madens Folkemøde klar med det hidtil mest ambitiøse program
15-05-2024
-
Umut: Danskerne skal lære god opførsel når de går på restaurant
15-05-2024
-
Overskud hos Billund Lufthavnshotel
15-05-2024